Corporate
Corporate
previous arrow
next arrow

Cum plasezi o comandă?

Am nevoie de data evenimentului, un număr aproximativ de porții şi de designul tortului pentru a face un calcul. În general, pentru un tort aniversar, prețurile se situează între 300 şi 800 lei. Nu este neapărat nevoie de poza unui alt tort de pe net, ideile originale sunt binevenite. În calculul prețurilor sunt incluse ca factori principali ingredientele de calitate, orele de lucru şi talentul.

FOARTE IMPORTANT! Plasați comanda cu cel puțin 2 săptămâni înainte de eveniment. Uneori şi 2 săptămâni sunt insuficiente. Am nevoie de timp să planific fiecare etapă a tortului dumneavoastră, să comand diverse materii prime, dacă nu le am.

Comanda se plasează fie prin email, mesaj privat sau la telefon 0730146802. Comenzile sunt confirmate DOAR după semnarea contractului şi plata avansului nerambursabil de 40%.
Descarcă aici CONTRACTUL și FORMULARUL DE COMANDĂ . După semnarea lor le poți încărca mai jos în format jpg, png sau pdf sau trimite la adresa de email raluca@busy-bee.ro. Totusi, plasarea comenzii nu garantează și executarea ei. Vei fi anunțat prin telefon de statusul acesteia.
Mulțumesc!

Program BBPC

Luni – Vineri

11:00 – 19:00

Sâmbătă

10:00 – 16:00

Duminică

Închis

Plasează comanda    Adresă Laborator

    Str. Trandafirilor 110067 Pitești

    Nr telefon: 0730146802

    busybeeralu@gmail.com

    raluca@busy-bee.ro