Raluca Ţîrcomnicu

Designerul din spatele mărcii Busy Bee Party Cakes.

Am început în 2013, pe când lucram în Londra pe postul de cluster revenue manager la centrul european al unuia dintre liderii industriei hospitaliere. Un curs de decorat cupcakes s-a transformat într-o pasiune, un alt curs de decorat torturi mi-a îmbunătățit abilitățile. Au urmat tabere de torturi, competiții, și colegi pe post de cobai. Ideea de a avea într-o zi propriul laborator de torturi pe comandă a fost plantată.

Dețin acum diplomă de Master Cake Designer de la PME în Anglia şi numeroase cursuri, tabere şi concursuri cu cei mai mari decoratori în domeniu. În 2017, am mers în Statele Unite ale Americii pentru a o întâlni pe Karen Portaleo, idolul meu în materie de torturi sculptate, celebră pentru torturile speciale pe care le realizează şi care sunt adevărate opere de artă

Întoarsă în orașul natal, Pitești, am început să dau viață proiectului meu. Preferatele mele sunt torturile sculptate, dar realizez cu plăcere cupcakes și cookies, atât pentru evenimente private, cât și pentru cele corporate.

Am intrat în atenția media, care a pus laboratorul Busy Bee Party Cakes în lumina reflectoarelor la nivel național. Sunt mândră de tot ceea ce am realizat până în prezent și profund recunoscatoare celor care au avut încredere în mine și m-au susținut din prima zi : părinților mei, prietenilor mei, colegilor mei și mai apoi celor care au devenit clienții mei.

Premii internaționale

2013 – Cake and Bake Show
Londra
Premiul 2 amatori

2017 – GastroPan
România
Premiul de Excelență

2018 – GastroPan
România
Premiul de Excelență

2018 – GastroPan
România
Premiul publicului

Busy Bee Party Cakes

 produce torturi pentru orice eveniment, fie zile de naştere, botezuri, majorate, baby showers, absolvire, torturi de nuntă moderne, torturi corporative, torturi cu care spui „mulţumesc” sau „te iubesc”, sau orice altă aniversare.